Veruit de grootste fout die mensen maken die van carrière willen veranderen, is de eerste stap zolang uit te stellen tot ze weten waar ze willen uitkomen.
(quote uit The School Of Life)

Ben je de weg kwijt? Sta je op een kruispunt in je loopbaan en weet je niet meer in welke richting je verder moet? Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding?
Kom (gratis) op de koffie en ik vertel je er alles over!

Je kan voor loopbaanbegeleiding gebruik maken van de VDAB loopbaancheques. Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 12 maanden in de afgelopen 2 jaar heeft recht op 8 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques. De investering voor deze cheques bedraagt € 40,00 per cheque die 4 uur loopbaanbegeleiding vertegenwoordigt. Voor 8 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering € 80,00.

Aanpak

Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste (gratis) verkennend kennismakingsgesprek kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is; jij kan toelichten wat je verwacht, en ik leg uit hoe ik het aanpak.

Sessies

De loopbaanbegeleiding verloopt in 2 sessies van 2 uren.
De eerste sessie gaan we dieper in op je talenten. Wat kan je, én krijg je ook energie van? We brengen de talenten in beeld zodat je een vergelijk kan maken met je huidige job, welke talenten kan je hierin gebruiken, en welke komen niet aan bod? En wat kan een alternatief zijn aan je huidige job waarin je deze talenten kan inzetten?
Gedurende de tweede sessie gaan we in op de waarden. Wat vind jij belangrijk, of waar geloof je sterk in? Uiteindelijk is je werk onderdeel van je levenskwaliteit, en is het belangrijk de oefening te doen of de waarden van je werkgever overeenkomen met die van jou, of niet.Op basis van deze eerste cheque leer je jezelf beter kennen, en krijg je een aantal antwoorden op ‘wie ben ik?’

Met de tweede cheque kunnen we verder bouwen aan je waardenboom en je talenten, en samen de oefening doen hoe dit zich verhoudt tot je huidige of eventuele nieuwe werkgever. We kunnen de verschillende keuzes die je hebt eens onder de loep nemen.

Loopbaanbegeleiding is een combinatie van tools om deze talenten en waarden in beeld te brengen, en de coaching gesprekken hierrond.

Bel gerust voor info rond loopbaanbegeleiding of klik door op:

foto loopbaanbegeleiding