Ben je de weg kwijt? Sta je op een kruispunt in je loopbaan en weet je niet meer in welke richting je verder moet? Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding?
Kom (gratis) op de koffie en ik vertel je er alles over!

Je kan voor loopbaanbegeleiding gebruik maken van de VDAB loopbaancheques. Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar heeft recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques. De investering voor de eerste cheque bedraagt €40,00 voor 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque betaal je €40,00 voor 3 uur begeleiding.

Voor coaching en/of loopbaanbegeleiding kan je bij mij terecht in Hoboken of op dinsdag in het praktijkhuis Integraal in Wilrijk.

Aanpak

Kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste (gratis) verkennend kennismakingsgesprek kom je te weten of loopbaanbegeleiding iets voor jou is; jij kan toelichten wat je verwacht, en ik leg uit hoe ik het aanpak.

Sessies

De loopbaanbegeleiding verloopt in 2 sessies van 2 uren.

De eerste sessie gaan we dieper in op je talenten. Wat kan je, én krijg je ook energie van? We brengen de talenten in beeld zodat je een vergelijk kan maken met je huidige job, welke talenten kan je hierin gebruiken, en welke komen niet aan bod? Hier leggen we al een eerste link naar de arbeidsmarkt, want welke job komt dan wél overeen met je talenten?

Gedurende de tweede sessie gaan we in op de waarden. Wat vind jij belangrijk, of waar geloof je sterk in? Uiteindelijk is je werk onderdeel van je levenskwaliteit, en is het belangrijk de oefening te doen of de waarden van je werkgever overeenkomen met die van jou, of niet. Op basis van deze eerste cheque leer je jezelf beter kennen, en krijg je een aantal antwoorden op ‘wie ben ik?’

Met de tweede cheque kunnen we verder bouwen aan je waardenboom en je talenten, en samen de oefening doen hoe dit zich verhoudt tot je huidige of eventuele nieuwe werkgever. We kunnen de verschillende keuzes die je hebt eens onder de loep nemen.

Loopbaanbegeleiding is een combinatie van tools om deze talenten en waarden in beeld te brengen, en de coaching gesprekken hierrond.

foto loopbaanbegeleiding

Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding?

Neem contact op

Meer info rond loopbaanbegeleiding?

Kom je in aanmerking voor de VDAB loopbaancheques?

Kom ik in aanmerking?

Voor loopbaanbegeleiding werk ik samen met:

Praktijkruimte in Wilrijk: