Coaching is not about finding yourself, it's about creating yourself
(quote uit The Coaching Square)

Spreekt jouw hoofd al met je hart?
Of, hoe groot is jouw blinde vlek?
Blokkeert jouw energie?

Je wil iets veranderen in je leven, of je blijft maar in een vicieuze cirkel draaien, dan kan een coach als een geschenk zijn voor jou. Door met een open, aandachtige houding naar je verhaal te luisteren en de juiste vragen te stellen, kan een coach je tot inzichten brengen en je blinde vlek helpen verkleinen. Door zonder oordeel een spiegel voor te houden. Iedereen verdient eigenlijk een coach, om te blijven groeien, en het beste uit jezelf te halen. Ik kan je daar als professionele coach bij helpen.

Ieder van ons ervaart al wel eens stress. Op zich is dat geen probleem.
Alleen, als de periodes van stress niet afgewisseld worden met periodes van rust, creëren we mentaal en fysiek problemen bij onszelf. Je geraakt overspannen, en je functioneert misschien niet meer optimaal. Als je lange tijd onvoldoende rust inbouwt, kan dit leiden tot een burn-out. Als stress- en burn-out coach kan ik je helpen met je herstelproces, en dit op een verantwoordelijke en effectieve manier. Tijdens het oriëntatiegesprek bespreken we het plan van aanpak.

Volgende stappen kunnen deel uitmaken van de begeleiding:

  • Oriëntatie
  • Eerste analyse van stressklachten
  • herstellen van energie en conditie
  • omgaan met stress en emoties
  • versterken van competenties (zelfvertrouwen, assertiviteit, grenzen bewaken)
  • talenten en drijfveren
  • match met werk en sociale omgeving
  • werkhervatting

Ik ben professioneel gecertificeerd coach (opleiding bij The Coaching Square) en ik ben erkend coach bij de Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-out coaches. Voor geen enkele vorm van coaching bestaat op dit moment een erkenning vanuit de overheid. Ook niet voor stress en burn-outcoaching. Ik vind het voor mezelf en voor mijn coachees belangrijk om een theoretische achtergrond te hebben en te onderhouden door bijscholing, gecombineerd met praktijk en intervisie. Zo kan ik instaan voor een ethische en kwalitatieve begeleiding.

Voor meer informatie over de begeleiding, check gerust de site vereniging erkende stress burnout coaches:

foto coaching