Stress & Burn-Out Coaching

Zit je in een vicieuze cirkel, en echt ongelukkig in je job? Of is er al meer aan de hand? Als stress de overhand krijgt op je energiebalans, ga je dit fysiek en psychisch voelen. Negeer deze signalen niet langer, ik kan je als stress- en burn-out coach helpen bij je hersteltraject.

Ieder van ons ervaart al wel eens stress. Op zich is dat geen probleem.
Alleen, als de periodes van stress niet afgewisseld worden met periodes van rust, creëren we mentaal en fysiek problemen bij onszelf. Je geraakt overspannen, en je functioneert misschien niet meer optimaal. Als je lange tijd onvoldoende rust inbouwt, kan dit leiden tot een burn-out. Als stress- en burn-out coach kan ik je helpen met je herstelproces, en dit op een verantwoordelijke en effectieve manier.

Kanker en werkhervatting

Als je geconfronteerd wordt met kanker, lijkt niets meer evident. En dan komt de dag dat je terug aan het werk denkt. Dan komen er opnieuw veel vragen en onzekerheden op je af. Hoe pak je dat aan? Ik kan je als erkend Kanker en Werkcoach bij Stichting tegen Kanker begeleiden in alle aspecten die te maken hebben met kanker en werkhervatting.

Outplacement

Ben je ontslagen? Mijn bedrijf Quest For Life is erkend als gespecialiseerd bureau om outplacement aan te bieden. Ik kan je begeleiden in de zoektocht naar ander werk, of misschien heb je, nu je de kans hebt, wel andere ambities, bijvoorbeeld om zelfstandige te worden? Ik kan je helpen om zelf het stuur van je loopbaan in handen te nemen en te houden.

Enneagram Coaching

Waarom doe je wat je doet? Soms kan je dit misschien niet goed onder woorden brengen. Met het Enneagram halen we je onderliggende motivatie naar boven.

Het enneagram telt 9 persoonlijkheidstypes, die gedefinieerd worden op basis van motivatie, niet op gedrag. De bedoeling van deze tool is niet je in een hokje te stoppen, maar wel je te leren dansen tussen de verschillende types. Vanuit je onderliggende motivatie ga je steeds vanuit je eigen type kiezen, maar door bewustwording kan je leren te kiezen om anders te kiezen of te reageren op zaken die gebeuren. Elk type heeft zijn sterktes en zijn groeipunten.

Dit inzicht zal je verder helpen om duurzaam te groeien en om beslissingen bewuster te nemen in de toekomst.

foto coaching

Wil je meer te weten komen over coaching?

Neem contact op

Vereniging erkende stress en burnout coaches

Vind een coach

Kanker en werkhervatting

Enneagram