Wat kan ik voor jou betekenen?

20 jaar ervaring in de HR wereld, als medewerker maar ook als leidinggevende, combineer dit met mijn passie voor de psychologie van de mens, en je krijgt al een idee wat ik als HR Consultant en Coach voor jou kan betekenen!

De harde kant van HR: payroll en administratie, aanwervingsbeleid opzetten en begeleiden, beloningsbeleid uittekenen, noodzakelijke contracten en policies uitschrijven en updaten, arbeidsreglement,… met andere woorden, alle verplichte en noodzakelijke HR topics om ons personeelsbeleid te laten draaien.

De zachte kant van HR: want uiteindelijk gaat het toch over de mens zelf, met al zijn talenten, competenties en nood aan feedback.

Door coaching haal je het beste uit je medewerkers; een ‘mensgerichte’ aanpak leidt tot een beter personeelsbeleid en uiteindelijk tot een beter resultaat! Door mijn opleiding psychologie en coaching en mijn jarenlange ervaring als leidinggevende kan ik ook een meerwaarde brengen in coaching en ontwikkelingstrajecten voor medewerkers en management.
Kan ik jullie helpen met het opzetten, bekijken, evalueren of veranderen van jullie HR beleid? Neem dan gerust contact met mij op!
Voor mijn CV verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

foto HR Consultancy