Algemene HR

Nood aan een tijdelijke ondersteuning binnen HR?
Ik kan je met een heel gamma HR topics helpen.

Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in HR, van de harde tot de zachte kant. Mijn ervaring bevindt zich vooral in de KMO wereld. Van Payroll Consultant tot teamleader en kantoordirecteur bij een toonaangevend sociaal secretariaat binnen de divisie KMO, tot HR Manager bij een groeiende keten in de retail sector.

Outplacement

Soms moet je als werkgever afscheid nemen van een werknemer, hoe moeilijk dit dikwijls is.
En, in een aantal gevallen ben je als bedrijf ook verplicht om buiten de opzegperiode of ontslagvergoeding ook outplacement aan te bieden.

Als erkend outplacementbureau kan ik instaan voor deze begeleiding, van de emotionele opvang onmiddellijk na het ontslaggesprek, tot de begeleiding van je medewerker naar nieuw werk.

Veerkracht en loopbaangesprekken

Wil je je ziekteverzuim onder controle houden? Dan kan een plan rond veerkracht helpen. Werknemers die uitvallen door stress gerelateerde klachten of burn-out zijn dikwijls immers een tijdje uit. Veerkracht draagt wel degelijk bij tot een goede bevlogenheid bij werknemers, en hierdoor kunnen ze beter met stress omgaan. Je hebt er dus als bedrijf alle belang bij om je medewerkers gezond en veerkrachtig te houden!

Persoonlijkheidsmodel Enneagram

Een uitgesproken manier om sterktes, groeipunten en uitdagingen in beeld te krijgen bij je medewerkers is het persoonlijkheidsmodel Enneagram.

Ik werk hiervoor met de iEQ9 vragenlijst, ontwikkeld door Integrative Enneagram Solutions (Zuid-Afrika). Deze vragenlijst is wetenschappelijk onderbouwd met 95% betrouwbaarheid. Het resultaat is een uitgebreid rapport dat je medewerker inzicht geeft in zijn of haar eigen typologie, maar ook tools en vragen aanreikt om met het groeiproces aan de slag te gaan. Als geaccrediteerde Practitioner begeleid ik in dit proces.

foto HR Consultancy

Kan ik je helpen met je HR beleid?

Neem contact op

bekijk mijn CV:

Bekijk mijn LinkedIn

Certo label voor outplacement:

Certo label

Enneagram

WSE kwaliteitsregistratie:

kwaliteitslabel WSE